0 0
Време за четене4 Минути, 8 Секунди

Нумерологията е наука за числата и съдбата на човека, която винаги е съпътствала духовното израстване на личността. Още древните са знаели, че числата не са просто математически знаци, а носят силна енергия и скрита философия, че са послание от космоса.

Според тези знания датата, на която се е родил всеки от нас, разкрива какво не е успял да довърши в предишното си прераждане и има задачата да го направи в настоящето. Проверете за себе си и анализирайте живота си дали наистина е така.

Родените на 1, 10, 14, 19, 28: Смята се, че душата на тези хора не е успяла да открие своето истинско предназначение, какво е трябвало да прави, за да се развие по най-добрия начин. Затова в настоящия живот изпитанията и проверките от съдбата за тези хора се случват най-често по линия на реализацията им и финансовата сфера. Главната им задача е да намерят своето призвание, за да имат голям успех – и професионален, и личен, и паричен.

Родените на 2, 8, 11, 26, 29: В миналия си живот тази душа се е стремила към власт и влияние. В настоящия тези неща ще са последните, които тя ще желае и няма да се стреми да ги има. Тези души идват в новия си живот с огромни изисквания към близки и роднини, желание да ги контролират и да се месят в съществуването им. Същевременно имат и високи изисквания към себе си. С всичко това само усложняват живота си – най-вече заради прекалените правила и някакви матрици за това кое е правилно и кое -не, които сами създават и искат да наложат на останалите.

Родените на 3, 4, 6, 24, 30, 31: Тези души в предишното прераждане са изпитвали силна любов и чувство за мъст към друг човек. Обичта и ненавистта са заемали важно място в съществуването им. Затова в настоящето всички мъже и жени, които се появяват в живота им – от родители, през приятели до любими, са кармични връзки, които трябва да се отработят правилно. Имат за изплащане кармичен дълг. И това изчистване на отношенията подготвя срещата със сродната душа, която не са успели да намерят в предишния живот. Когато отработят кармичните връзки, се появява мечтаният човек. В този живот трябва да им се случи рано или късно.

Родените на 5, 15, 20, 23: Тези души са били откъснати от земята, на която са принадлежали и не са могли да се завърнат. В новото въплъщение се наблюдава често, че нямат ориентир, не знаят кои са, какви трябва да бъдат, къде да бъдат. Животът им преминава във вечно търсене на отговор на тези въпроси и на усилия да открият себе си и най – точното място, на което да принадлежат. Ако го открият, са истински щастливи и реализирани.

Родените на 7, 16, 25: Душата е завършила предишния си земен път без да е постигнала желаните цели на 100%. Винаги е била на крачка от мечтата. Затова в този живот тези хора живеят с една постоянна тъга в себе си, може бързо да вдигнат ръце и да се откажат от мечтите си, да се предадат пред трудностите или никога да не са доволни. Те вечно имат усещането, че не им е достатъчно – успехи, позиции, имоти, пари… като цяло щастие.Дори да са успели, чувството за това, че мечтата не е постигната, ги тревожи – в очите на околните напълно излишно, но вътре в тях това съществува. Характерното за тях е, че силно мечтаят за нещо и, когато го постигнат, го омаловажават, защото изведнъж отнякъде дълбоко в тях пак се появява ехото на миналия живот, че целта не е постигната напълно. Съветът към тях е да се научат да се радват на това, което имат и постигат.

Родените на 9, 12, 13, 18, 27: Вярва се, че тези души в миналия си живот са имали вземане -даване с магии, окултизъм, търсене на отговори как е създаден този свят. Искали са да открият смисъла на съществуването на човека и най-вече тяхното лично предназначение. Но не са довършили този процес. Затова в новия си живот идват дезориентирани, често разсеяни, постоянно им се случват странни събития, които по някакъв дълбок начин напомнят на душата за предишните и раждания и отново ги тласкат да търсят духовното в себе си. Именно това е най-важното в настоящия им път и трябва да го проявяват във всички сфери – работа, хобита, отношения с хората.

Родените на 17, 21, 22: На тези души не им е стигнало времето да открият страната на мечтите си, в която да се чувстват щастливи. Вероятно са изживели войни и обстоятелства, които са ги буквално „разхвърлили“ по света. И те никъде не са се адаптирали. В настоящото прераждане може да се повтори същият модел – да се местят от държава в държава и никъде да не се почувстват свои и на мястото си. Някои духовни учители твърдят, че е възможно това да са души от извънземни цивилизации и затова където и да отидат тук, да се чувстват самотни. Това е и една от главните им задачи – да продължат да търсят мястото си.

За автора на публикацията

bwoman

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
fb-share-icon