0 0
Време за четене1 Минути, 1 Секунди

Този сезон все повече дизайнери връщат славата на кимоното като елегантен и удобен вариант за летните ни тоалети. Наметката може да се носи навсякъде – и на плажа, и на разходка, и на работа, и в ресторанта, и на дискотека. Материите са естествени – коприна, вискоза, лен. Избягвайте полиестер, полиамид, найлон, защото в горещите дни няма да ви е комфортно с тях.

New Wave Ads

Дизайнерката Юлия Янина, която стана хит на тазгодишния фестивал в Кан с тоалетите, които предостави на няколко от звездите на червения килим, е голям почитател на кимоната. Почти няма нейно предложение за сезона, което да не включва и вариант с красива наметка. Самата тя е истинска реклама на колекциите си.

Кимоната могат да са едноцветни, пъстри, обсипани с пайети по ръкавите. Важното е да са дълги, широки, хармонично съчетани с тоалета под тях. Най-красиво седят, съчетани с тесен панталон и потник. Но и вариантът с бермуди на плажа също е красив. Един чудесен вечерен избор би бил и с дълга рокля.

Един практичен съвет – ако имате дълга рокля тип риза (с копчета), която ви е малко тясна и се чудите какво да я правите, ползвайте я като кимоно и я носете разтворена. Така ще й вдъхнете нов живот.

Сн. Инстаграм yanina.yulia

За автора на публикацията

bwoman

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
fb-share-icon