0 0
Време за четене54 Секунди

Дева Касел, дъщеря на италианската актриса Моника Белучи и френския актьор Венсан Касел, уверено напредва в света на модата и киното. Последният й ангажимент е корица на списание V Magazine.

Дева признава, че никога не си е представяла тази сфера да стане нейна професионална реализация. „Откакто се помня разглеждах книгите за мода и изкуство, които мама имаше у дома, но не мислех, че ще тръгна по нейните стъпки“, споделя момичето. Тя вече е на 19 години и поканите от различни списания, ревюта и продукции се увеличават. „Моите родители ме научиха винаги да гледам напред, да се защитавам, да бъда добра и да не спирам да вярвам, че чудеса се случват“, казва още младата дама.

Родителите й се разделиха през 2013г. след 14 години брак. Отскоро Моника има връзка с американския режисьор Тим Бъртън. Двамата предизвикаха форор на първото си публично появяване – всички медии и гости на кинофестивала в Рим през октомври тази година видяха колко е щастлив Бъртън и как грее Белучи. Това бяха основните коментари в статиите за двойката.

За автора на публикацията

bwoman

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
fb-share-icon