0 0
Време за четене1 Минути, 1 Секунди

Примата на естрадата Лили Иванова ще завърши творческата си година с два последователни концерта в първа зала на НДК. Датите са 15 и 16 декември и справка в сайта на Двореца показва, че местата са изкупени. Останали са по няколко билета.

В своята страница във Фейсбук Лили споделя с феновете си моменти от репетициите за предстоящите изяви. Певицата е известна със своите стриктни изисквания както към музикантите, с които работи, така и към себе си. Въпреки, че направи серия концерти в страната и тази година, желязното правило да репетира преди всеки един от тях е неизменно. От екипа й неведнъж са споделяли, че са възхитени от нейната издържливост, от уважението, с което се отнася към хората и от чувството й за отговорност. Вероятно и това е част от тайната на нейния невероятен успех и творческо дълголетие.

Лили Иванова по време на репетиция. Снимки: https://www.facebook.com/Lili.Ivanova.Official

През ноември Лили трябваше да изнесе три последователни концерта във Велико Търново, Русе и Варна, но от екипа й съобщиха, че ги преместват за юни и юли 2024. Така двете вечери в НДК през декември ще поставят финала на концертния маратон из страната, който тя направи с огромен успех и тази година.

За автора на публикацията

bwoman

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
fb-share-icon