2 1
Време за четене2 Минути, 55 Секунди

Попадна ми репортаж на канадска телевизия от някакъв нов ден, който се отбелязва там – Transgender Day of Visibility – нещо като ден на трансджендърската „видимост“ или желанието да бъдат забелязвани. Репортерът интервюира мъж, дошъл с плакат в защита на децата от тази идеология. Докато тече разговорът, до него трансджендър мъж -очевидно активист на това движение, крещи цинизми без да спира, едно след друго, като латерна, при това в истерия. Накрая идват и още и започват да бият човека. Тъжно и поучително за света, в който някои кръгове искат да живеем. И вероятно тези кръгове с удоволствие гледат подобни сцени, защото те показват, че планът им е в ход: народите в десетки държави са крайно разделени.

New Wave Ads

Според ендокринолозите, когато човек приема хормони за промяна на пола, в организма настъпва такъв взрив и дисбаланс, че емоциите и поведението са неконтролируеми. Неотдавна попаднах на друго интервю – с едно от дългогодишните лица на ЛГБТ движението в САЩ. Той, облечен с типичната пищност на Drag Queen, заяви, че се е оттеглил от обществената си дейност с разочарование. Думите на този човек се запечатаха трайно в съзнанието ми: „Битката за джендър идеологията вече не е битка за нашите права, а война за диктатура и превес на трансджендър обществото, което достига крайности. Никой не ни предупреди, че ще бъдем използвани, за да се налагат закони, които осакатяват децата с хормонални терапии, да не говорим за операции и стерилизация“. Силно, нали? И то от дългогодишен активист на тази общност. Но да оставим медицинската тема настрана. Да погледнем от друга гледна точка.

Когато поставяш етикети на отделни социални групи, най-лесно постигаш разединение в обществото. И овцете бързо влизат в кошарата при това доброволно, дори без куче- пазач. Съответно – и по-лесно манипулираш това общество, насъсквайки хората едни срещу други по всякакви теми.

Етикетът обаче не дава повече свобода на тези хора, както им се внушава, а точно обратното. Капсулира ги в една агресивна общност. Дали новата мода ще ги постави в графата на някой от измислените 72 пола, дали държавата ще им плаща, за да поглъщат години наред хапче след хапче или да осакатяват телата си в преследване на една химера, биологията няма да бъде променена. Природата няма да бъде излъгана. Излъганият ще бъде този, който се е поддал. Излъган и разочарован. И объркан. Да не говорим за родители, които безропотно се съгласяват или нямат думата, когато такива експерименти се правят с децата им. Да, вече има и такива закони в някои страни. Много деца са вкусили от тази идеологическа отрова и са настроени войнствено към семейството си и към света. Във Великобритания през 2017г. по 50 деца на седмица са посещавали консултация за смяна на пола, сочи национална статистика. Шест години по-късно данните сигурно са ужасяващи. Защото пропагандата си върши добре работата. За жалост, на много места и училището е впрегнато да обслужва „модерните“ виждания. Същата агресия се възпитава и в другата група от обществото – която е против пропагандата на тази идеология.

Снимка: jcomp, Freepik

DIVIDE ET IMPERA! „Разделяй и властвай“ -в сила е старият римски девиз, който векове наред умело се е прилагал за контрол на обществата. Днес намира плодородна почва най-вече в темата за човешките права. А единственият признак, който трябва да определя хората, е дали са добри или лоши. Дали са затънали в негативната енергия на злобата, завистта, мързела, непочтеността или се развиват, правят добрини, съпричастни са, усмихнати и добронамерени. Като и това е условно, защото всички са творение на Създателя. Той е дал етичния кодекс, който хората трябва да спазват и по който после отсъжда.

За автора на публикацията

Цветелина Узунова

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
fb-share-icon