0 0
Време за четене3 Минути, 49 Секунди

Нумеролозите казват, че датата на раждане може да ни подскаже какви сме били в предишното прераждане. Появата на човек в определен ден и час не е случайна, а носи кодирана информация за съдбата му. Тази информация е в основата и на създаването на личен хороскоп, и на нумерологични тълкования. Астролози и нумеролози са единодушни, че много често заниманията ни, характерът ни в настоящето по някакъв начин има нещо общо с миналото прераждане – дали чрез професия или хоби, дали чрез случки в живота, дали чрез вкус към определени материални или духовни неща.

Съберете до едноцифрено число датата и годината си на раждане. Така ще разберете кое е числото на живота ви. Например: за човек, роден на 28 юни 1982г., се получава следното изчисление 2+8+1+9+8+2= 30. Нулите не се броят. Така за него 3 е важното житейско число. Ако получите 25, свеждате го до 7, 33 до 6 и т.н.

След като установите за себе си кое е това едноцифрено число, проверете значението:

1 – Тези хора са имали интересна съдба в предишния живот. Били са хора на високо и с власт. Може да са живели като членове на кралско семейство или дори да са имали корона на главата си. Смята се, че са напуснали света по естествен начин на достолепна възраст. В този живот може отново да се стремят към върха или да им се наложи да са в подчинена позиция, за да изпитат и тази опитност.

2 – Това са хора, чийто предишен живот изцяло е бил подчинен на любовните отношения, на партньорството. Те са обичали с цялото си сърце. Казват, че е възможно силна любов да им е коствала живота. В новото прераждане може да са по-дистанцирани, да не вярват в голямата любов, да не могат да я срещнат или да имат трудности с половинката си.

3 – Това е числото на творците, вероятно тези хора са изкарвали прехраната си с някакъв вид изкуство, давали са всичките си материални блага, за да си осигурят дейност, която им носи наслада и удовлетворение. Нумеролозите казват, че такива души в предишен живот са напуснали телата си след сериозна травма в резултат на нещастен случай. В този живот може да са по-материални и фокусирани в съвсем практични неща.

4 – Тези хора са били авантюристи, водили са живот, пълен с капани и опасности. Огнени натури. Може да са били войници, полицаи, служители на затвори и други подобни структури. Вероятно са приключили предишния си житейски път при съзнателно предприет голям риск. В този живот е възможно предишният огнен характер отново да се проявява чрез сила, решимост, а може и да опитат другата крайност – да са плахи, несигурни в действията си, да търсят спокоен и не толкова вълнуващо съществуване.

5 – Ако това число се е получило след сбора от рождената дата и година, то човекът е бил учител, при това много строг до жестокост. Този характер му е носил тежки изпитания с хората в живота му. Казват, че е вероятно в настоящия да имат кармични връзки и да трябва да се грижат за онези, които са наранявали в предишния.

6 – Това са души, които в предходно прераждане са били отдадени на духовност и вяра. Всичко е зависело от религията им. Другият вариант е да са били артисти и да са обичали много да влизат в различни роли на сцена. В настоящия си живот може да са атеисти или хора, които не обичат публичност, въпреки, че дълбоко в себе си мечтаят за изява.

7 – Това е числото на хората, на които в предишен живот се е налагало постоянно да се жертват за другите – семейство, приятели, дори за страната си. Правили са всичко за някого или за голяма кауза. Един от уроците сега е да се научат те на свой ред да получават от другите и да се радват на щедри подаръци от съдбата.

8 – Тези хора са били много богати в предишно прераждане. Или са били родени в много заможно семейство, или сами са успели да натрупат значителни материални придобивки.В този живот може да им се случват периоди на финансови затруднения, за да изпитат и тази страна на съществуването. Ехото от предишния може да се изрази в любов към антични предмети, интерес към отминали епохи, към образование и изтънчени маниери.

9 – Това число говори за души, които са били с необикновени способности. Може да са работили като лечители, гадатели, магьосници. Различавали са се от масата със своята интуиция и усет към свръхестествените сили. Вероятно и в това прераждане усещат подобни качества в себе си и могат да имат необичайни случки и синхроничности.

В материала е използвана и информация от известната нумероложка Альона Некрасова.

За автора на публикацията

bwoman

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
fb-share-icon