0 0
Време за четене1 Минути, 27 Секунди

Любимата двойка на милиони почитатели на оперното изкуство Анна Нетребко и Юсиф Айвазов обявиха развода си. След десет годишен брак двамата са взели това съдбовно решение и го съобщиха официално на публиката си чрез изявление на техния мениджър.

„След 10 щастливи години заедно взехме трудното, но приятелско решение да се разделим. Ще останем … приятели, обединени от любовта си към Тиаго, ще очакваме с нетърпение вече обявените и бъдещите ни сценични сътрудничества“, се казва в информацията, разпространена от световните агенции.

Анна и Юсиф се срещат през 2014г. в Милано. Двамата гастролират в „Манон Леско“ от Пучини. Когато разказват за началото на любовта им, се шегуват, че нищо не е предвещавало сериозна връзка. Юсиф е бил с много наднормени килограми, потиснат, кариерата му не е вървяла добре, а в това време Анна е била красавицата на оперните сцени, търсена от всички големи театри. Любовта обаче е непредсказуема. Тя пламва на сцената и година по-късно се женят. Установяват се във Виена, където певицата живее след един провален брак. Грижела се е сама за малкия си син – Тиаго. Неговият баща е също оперен певец – Ервин Шрот. Появата на Юсиф в живота му оказва изключително влияние. Момчето е аутист, но бързо показва подобрение, учи езици, успява в училище, социализира се все по-добре. Днес е 15 годишен юноша, пътува постоянно с Анна и втория си баща, към когото е силно привързан. Самият Юсиф признава, че го е приел за свое собствено дете. Двамата с Анна нямат рожба. Те споделиха в интервю преди година, че са правили опити, изследвания, лечения, но имат някаква несъвместимост, която пречи за това.

Звездната двойка ще гостува в Арена София през март 2025г. Това ще е първият им концерт у нас.

За автора на публикацията

bwoman

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
fb-share-icon