0 0
Време за четене53 Секунди

Спомняте ли си свитото момиче, което чудесно изигра ролята на султанската дъщеря Михримах в турския сериал „Великолепният век“? Името й е Пелин Карахан. Днес тя е вече зряла жена и преуспяла актриса, все по-красива и търсена не само за кино продукции, но и за реклами.

New Wave Ads

Последните й снимки възхитиха феновете й в социалните мрежи. Тя изглежда великолепно – женствена, елегантна, с чаровна усмивка.

Пелин Карахан догодина ще навърши 40. Има двама сина – на 9 и на 5 години. Съпругът й е бизнесмен – Бедри Гюнтай, с когото правят пищна сватба в Барселона след края на участието й в историческата сага през 2014г. След това се снима в още сериали и филми. Последната продукция – „Вярвай ми“, е от 2023г.. Там тя играе малка роля.

Пелин Карахан в ролята на Михримах султан с екранната си майка – Хюррем султан, в ролята Мерием Юзерли, „Великолепният век“, 2012г.

Както се случи при повечето основни актьори от „Великолепният век“, така и при Пелин Карахан, новите им роли не могат да достигнат невероятната популярност и финансовите печалби, които получиха с участието си в историческия сериал.

За автора на публикацията

bwoman

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
fb-share-icon