0 0
Време за четене1 Минути, 27 Секунди

Могат ли бивши съпрузи да имат перфектни отношения и години след края на брака си? Да. Поне това показват холивудските звезди Деми Мур и Брус Уилис. Двадесет и две години след като официално скъсаха със семейния си живот, те не спират да демонстрират хармонични и близки отношения, макар че героят от „Умирай трудно“ е женен за Ема Хеминг. От нея също има .дъщери – две.

„Ние сме семейство, обладано от духа на Коледа“, написа обаче Деми Мур в Instagram и публикува снимки, на които е с трите си дъщери и с техния баща. На фотоса Брус Уилис е в огромна дамска компания – с всичките си пет дъщери, с бившата си съпруга и с настоящата.

Дъщерите на Деми и Брус – Румър на 34 години, Скаут на 31 години и Талула на 28, са в приятелски отношения с дъщерите на баща си и Ема – 10-годишната Мейбъл и 8-годишната Евелин.

Талула също сподели снимка с родителите си в социалната мрежа, придружена със следния текст: „Обичам моите родители и моето семейство – обичам ги, обичам ги“. На фотоса, който разплака социалните мрежи, се вижда умилително как носителят на „Еми“ се е вторачил в малко кученце, което дъщеря му и Деми прегръщат.

Сн. Истаграм

Топлите отношения с бившата си, Брус демонстрира и по време на пандемията – той изкара карантината в компанията на Деми и трите им пораснали вече деца.

Двете дами около Брус Уилис – Деми и Ема, се разбират чудесно и очевидно споделят разбирането, че са едно голямо семейство. Доказателство за това имаше и през април, когато публикуваха съвместно изявление, че екшън героят се оттегля от актьорската кариера. 67-годишният актьор сложи край на кариерата си след като бе диагростициран с афазия – заболяване, което засяга мозъка и способността на човек да разбира чужда реч.

За автора на публикацията

bwoman

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
fb-share-icon