0 0
Време за четене1 Минути, 20 Секунди

Дуетът Нели Рангелова и Георги Христов поднесе красива нова песен на своите почитатели. „Когато се огледам в очите ти“ е по музика на Невена Пейкова и текст на Джина Дундова – Панчева. Аранжиментът е на диригента Георги Милтиядов. Певците заснеха и видео-клип към песента, дело на Николай Скерлев. За първи път тя беше изпълнена на юбилейния концерт на Нели Рангелова в Националната опера през октомври т.г. А премиерата на клипа беше преди няколко дни в социалните мрежи. Гледанията вече са десетки хиляди.

New Wave Ads

Парчето е мелодично, текстът е силен, а за изпълнението на певците могат да се кажат само суперлативи. Георги Христов е в стихията си, Нели Рангелова пее малко по-различно от характерния за нея нежен стил. В този клип тя е вложила повече глас и емоция.

Авторката на песента Невена Пейкова сподели в интервю за Нова телевизия, че е написала музиката за по-малко от два часа. Когато Георги Христов я чува, отсича, че това е новата им песен с Нели. Харесва я от първо слушане. Двамата отдавна търсят творба за дуета си и ето, че двете млади авторки са успели да удовлетворят изискванията им.

„Георги Христов – глас във вечността. Благодарим ви за предколедния подарък. Време беше“, „Най-после в България чуваме наистина хубава, смислена песен“, „Жадни сме за такава музика от класа. Поздравления и за двамата“, „Невероятен Георги Христов. Няма друг такъв глас“, „Силен текст и прекрасно изпълнение“ – това са само част от оценките на почитателите на дуета, споделени в YouTube. Клипът е качен в официалния канал на Нели Рангелова. Можете да го видите тук:

За автора на публикацията

bwoman

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
fb-share-icon