0 0
Време за четене51 Секунди

Лубна Джафри, 44-годишната министърка на културата на Норвегия, се забърка в грандиозен скандал. На джендър събитие тя се разсъблече като показа гърдите си, украсени с пискюли. „Днес бях в кабинета си, затова не нося бляскави дрехи, нямам паети, но…ето“, казва Джафри, пакистанка по произход, и повдига прозрачната си блуза пред очите на присъстващите. Събитието, на което тя се изяви по този начин, е било част от Осло Прайд – парадът на ЛГБТ общността в Норвегия.

„Не трябваше ли отдавна да изхвърлим тази идеология?!“, „Откога стриптийзът е занимание за дама -политик“, пишат норвежци в социалните мрежи, изненадани от поведението на един министър.

Много от платформите в Интернет наложиха рестрикции за споделяне на клипчето, заради съдържанието му. От правителството в Норвегия няма официален коментар, нито последвали действия, по повод скандала. Вероятно няма и да има, предвид факта, че страната е сред водещите в Европа, която скоростно налага джендър идеологията във всички сфери на обществения живот, коментират наблюдателите.

Вижте видеото в Youtube като кликнете тук:

За автора на публикацията

bwoman

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
fb-share-icon