0 0
Време за четене2 Минути, 10 Секунди

В първите часове на 6 юли ще има Новолуние в Рак. Тази фаза обикновено се свързва с ново начало, с нещо, което започваме и ще го развиваме в близките месеци. Ракът е знак, който отговаря за четвъртия дом в хороскопа – на семейството, корените, рода, майката. Той е грижовен и топъл. Стихията му е водна. Как най-добре да оползотворим този ден?!

Денят е събота и е чудесно време да обърнем внимание на близките си, да си организираме семеен обяд или екскурзия, да прекараме повече време с децата, да им разкажем за двата рода – на майката и на бащата, да разгледаме семейни албуми.

Друг добър съвет от астролозите е да се посветим на спа процедури, плуване, почивка край морето. Можем да останем за 24 часа само на вода или на плодове – така ще помогнем да организма ни да се прочисти, а лунните фази винаги помагат за това.

Темата за семейството и майката ще е водеща за представителите на Рак, защото Новолунието ще бъде в техния знак. Но също така и за хората със зодия Овен. Звъннете на родителите си, посетете ги, изненадайте ги приятно.

Телците могат да засилят комуникациите си – да изпратят важни имейли, да постват активно в социалните мрежи, да направят кратко пътуване. Близнаците трябва да помислят за нови източници на доходи, повишение, нова работа. Лъвовете могат малко да се изолират от любимия им светски шум – на санаториум, на почивка край морския бряг, да се отдадат на духовни практики. Девите вероятно ще открият нови приятели през следващите месеци, ще се присъединят към благотворителни организации или някаква важна обществена група, кауза. Везните да помислят за кариерата си – започва период с много добри шансове за издигане, за популярност. Представителите на зодия Скорпион може да се ориентират към обучения, семинари, висше образование, изучаване на чужд език или работа с чужденци. Стрелците получават шанс да уредят кредити, заеми, да боравят успешно с бюджети, с парите на партньора, а и да помислят за духовното си израстване чрез четене на такава литература. Козирозите са изправени пред ново начало в партньорските отношения – било делови, било лични. Всичко е възможно – запознанства, срещи, раздели. Водолеите имат две приоритетни теми – здравето и работата. Добро време за нов начин на живот, много по-здравословен, за процедури и детоксикиращи програми. В работата предстоят промени. И накрая Рибите – започват нов творчески проект, време за забавление, за деца, за радостта от живота.

Новолунието е чудесен ден за писане на желания – помислете какво искате силно в сферата, която ще бъде активирана за Вашата зодия и направете списък.Важното е да вярвате, че мечтата вече се е сбъднала. Дайте й тази енергия и скоро ще видите резултатите в реалността.

За автора на публикацията

bwoman

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
fb-share-icon