0 0
Време за четене2 Минути, 14 Секунди

Принц Хари и съпругата му Мегън Маркъл са на тридневно посещение в Нигерия. Те са там по покана на Началника на националната отбрана ген. Кристофър Муса. Гостите бяха посрещнати с нужните почести и протокол, независимо, че вече не са работещи членове на кралското семейство.

Визията и поведението на Хари и Мегън също по нищо не показваше, че те вече нямат титли. Всеки тоалет, жест, думи бяха предварително обмислени и със съответното послание – точно така, както е традицията в двореца Бъкингам. За първата официална поява в страната – визита в училище, подкрепяно от семейния им фонд, Мегън беше избрала рокля в прасковен цвят на калифорнийския дизайнер Хайди Мерик. Интересното при нея е, че е пусната в продажба през 2018г. -годината на сватбата на двойката. Не само това, но и моделът се казва „Уиндзор“. Мегън носеше пръстен на Лорен Шварц за 62 000 долара, любимата си гривна на Ariel Gordon Diamond Hex, която принц Хари й е подарил за св.Валентин тази година и чиято цена е 5 500 долара.

Програмата им включваше и работна среща в Щаба на отбраната в Абуджа. Там Мегън се появи с бял костюм на марката Altuzarra Acacia. С него тя беше облечена и преди пет години, когато беше обявено, че е бременна с първородното им дете – Арчи. В социалните мрежи се завъртя откъс от реч на Мегън на женски форум по време на визитата, в която тя казва, че има нигерийски корени. Това предизвика бурни реакции на потребители на мрежите, които припомниха, че в Малта пък тя съобщи, че има малтийска кръв. „Последно каква е точно“, питат интересуващите се от живота на двойката. Всъщност майка й е афроамериканка, родена в САЩ, потомка на роби от щата Джорджия. Твърде е вероятно далечните им предци да са преселници от Нигерия. В рода на баща й има холандци, англичани и ирландци, които са напуснали Европа и са се заселили в Америка.

Специалисти по протокол и пиар коментират в различни британски светски сайтове, че Хари и Мегън са демонстрирали завръщане към поведението и посланията на двойка от кралското семейство. Дали това значи, че работата в Лондон им липсва или отново ще търсят неотъпкани пътеки, за да поддържат популярността си, предстои да видим.

Междувременно стана известно, че не крал Чарлз III, а принц Хари не е пожелал да се види с баща си. Преди седмица той посети Лондон във връзка с ангажименти към „Игри на непобедимите“. Първоначално беше съобщено, че програмата на краля е претоварена. Според новата информация, Хари е отклонил поканата на краля да се настани в резиденцията му и е предпочел хотел като не е проявил желание за среща. В същото време обаче е намерил време да се види с роднините на майка си – принцеса Даяна.

За автора на публикацията

bwoman

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
fb-share-icon