1 0
Време за четене1 Минути, 15 Секунди

„С навлизането на социалните мрежи всеки има трибуна. Славата вече не е привилегия на един елит, както беше доскоро, а е масово достъпна. Затова и девалвира.“, заяви в интервю за ТВ ART Цветелина Узунова- съосновател на сайта BWoman. По думите й някои са популярни със своите постижения, но има много други, които са „известни, защото са известни“. „Имах предвид това, че риалити форматите, например, за дни правят популярни хора, чието публично присъствие няма някакъв особен принос за развитие на обществото“, коментира тя пред BWoman.

New Wave Ads

Цветелина Узунова сподели и своите наблюдения, че е налице интересен процес- личности, които реално оказват най-голямо влияние върху световните процеси и управляват огромни финансови ресурси, не търсят слава, остават извън прожекторите.

В отговор на въпроса каква е цената на любовта, тя отговори: „Бог е създал нашия свят с любов и затова трябва да ценим това чувство като нещо свещено. В този смисъл тя е безценна.“ Според нея, важно е не само да изпитваме и да даряваме любов, но и да се научим да я получаваме.

Интервюто е част от поредицата „Ние“ на Центъра по себепознание „Орфей“, чийто основател и собственик е Милена Павлова. Това е единственото предаване у нас, в което въпросите към госта се подготвят на базата на неговата лична астрологична карта. Режисьор е Стилиян Иванов, а продуцент Деян Неделчев. В рубриката вече са участвали проф.Валерия Фол, Нешка Робева, Маша Илиева, Вида Пиронкова и др.

Повече за Центъра по себепознание „Орфей“: www.osc.bg

За автора на публикацията

bwoman

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
fb-share-icon