0 0
Време за четене1 Минути, 4 Секунди

Годишното турне на Лили Иванова из страната е в пълен ход. Утре предстои седмият от общо 20 планирани концерта за 2024-та. Наред е публиката в Хасково, която ще се наслади на стари и нови хитове на певицата. Зад гърба й са вече шест концерта пред препълнени зали като единият от тях беше в белгийската столица Брюксел.

На 6 юни Лили Иванова зарадва почитателите си в Силистра, след което се прибра в София за кратка почивка и да гласува на изборите за национален и европейски парламент. Тя упражни правото си на глас в музикалното училище „Проф. Любомир Пипков“, което се намира близо до дома й. Както винаги, избирателната комисия я посрещна с цветя.

На 6 юли примата на естрадата ще пее в Бургас и след лятната й ваканция ще възобнови изявите си на 12 септември в Пловдив. Националното й турне ще завърши на 20 ноември в Сандански. Както и през миналата година, Лили Иванова пътува със своя екип – LI ORCHESTRA, съставен от отлични музиканти. С нея са и трите дами – бек вокали от LaTiDa.

И на това турне певицата не изневерява на стила си и се появява в черни бляскави тоалети с елегантни обувки на впечатляващо високи токчета.

Снимки: официална страница на Лили Иванова във Фейсбук https://www.facebook.com/Lili.Ivanova.Official

За автора на публикацията

bwoman

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
fb-share-icon