0 0
Време за четене1 Минути, 30 Секунди

В училищата в Обединеното кралство вече е забранено да се преподава на децата, че има друг пол, освен два – мъжки и женски, съобщава „The Times“. Към това се добавя и забраната момчета да се обличат като момичета и обратно, без разрешението на родителите. Също така учениците няма да имат право да настояват към тях да се обръщат вместо с „той или тя“, с „те“ – каквато е налаганата през последните години форма за т.нар. небинарен пол. Решението е на правителството.

Наши читателки, които живеят в Лондон, разказват, че в страната е имало училища, които са преподавали на децата 72 пола, обяснявано им е как могат да си сменят пола, разрешавано им е да променят обръщението към себе си. Нещо повече, което е шокирало родителите – на децата във възрастта 9 -13 години им е показвано как се прави орален секс. С новата разпоредба всички училища ще трябва да прекратят подобни „прогресивни“ уроци. Учителите трябва да преподават биологичните характеристики на човека, а не да наблягат на това как някой се чувства. Решението идва след многократни протести на родители, които не са могли да се справят с учители, подкрепящи и налагащи джендър идеологията. Както е известно, Великобритания напусна ЕС и не е длъжна да се съобразява с инструкциите на Брюксел по тази тема. Неотдавна и Сърбия, под натиска на православната църква, изхвърли подобни помагала и учебници от училищата в страната.

Ще припомним, че според статистиката във Великобритания, десетки деца седмично търсят конултации за смяна на пола, правят се хиляди операции на деца, изписват се какви ли не хормонални терапии на тийнейджъри. Според психолозите на Острова, като пораснат, повечето искат да върнат обратно биологичния си пол, но при мнозина е невъзможно, което води до сериозни психологически проблеми.

За автора на публикацията

bwoman

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
fb-share-icon