0 0
Време за четене9 Минути, 33 Секунди

Астролозите са категорични: месец октомври 2023г. е ключов за доста дълъг период напред. Промените в разположението на основни планети ще повлияе на представителите на всички зодии. Проверете в какво ще се изразят те за вас. Добре е да прочетете не само за слънчевия си знак, но и за асцендента и за знака, в който е рождената ви Луна. Така ще добиете по – пълна представа в кои сфери ви очакват трансформации. Разбира се, най-добре е да видите наталната си карта и транзита на планетите в нея, но и общите тенденции ще са ви полезни.

Основните две събития са Слънчевото затъмнение на 14 октомври и Лунното на 28 октомври. Те ще са съответно във Везни и в Телец. Другото важно за отбелязване е струпването на планети във Везни – Меркурий, Слънце, Марс. Венера излиза от ретроградната си сянка на 6 октомври и тръгва напред. Знаков е и краят на ретроградния Плутон – господарят на дълбоката трансформация. Всичко, което ще предприемем през този месец, ще бъде трайно – повече от 18 години! Затова добре трябва да обмислим стъпките си.

Много неща, които са били затлачени, забавени, вече започват да се разплитат.

ОВЕНХайде да общуваме! За вас не е изненада, че първото затъмнение ще бъде в дома на отношенията ви -с приятели и партньори. Този процес вече започна и мнозина виждат промените. Всичките ви контакти ще бъдат подложени на тест – кои вече са излишни и не ви носят нищо, кои са ви нужни. Ще направите място и за нови, които да ви мотивират да вървите напред, а не да ви дърпат назад. Навлизането на Меркурий в същата зона след 5 октомври ще донесе новини, нови контакти, полезна информация. Сега е моментът да оформите всякакви документи, свързани с партньорствата, да защитите правата си в съд и т.н. Другата сфера на изпитание е финансовата -парите, които изкарвате. В тази зона ще бъде второто затъмнение в края на месеца. Можете да очаквате нови приходи, преосмисляне на бюджети, смяна на източниците на доходи. Тази тенденция ще се подсили още след 9 октомври, когато Венера преминава във вашата сфера на здравето и работата. Двете теми трябва да влязат във фокуса ви и да въведете ред в тях.

ТЕЛЕЦИ красив, и работлив! Последното затъмнение за годината – Лунното, ще бъде на 28 октомври във вашия знак. Слагате точка на проблеми, трудности, затваряте цикъл. Слънчевото ще бъде в дома ви на здравето и работата. Очаквайте новости в тези две сфери. Много контакти, договори, разговори, нови проекти. Погрижете се разумно за здравето си – режим на хранене (колкото и да е трудно това на един Телец, който по правило обича много храната и напитките), движение, спорт, ще намерите най-добрия лекар, ако имате нужда от такъв. Управителката на вашия знак – Венера, вече ще се движи напред и още след 6 октомври ще усетите промяна. Сега е моментът да оправите външния си вид, да смените стила си, да обновите гардероба, да си запазите час за разкрасителни процедури. Тя носи и пари, така че оглеждайте се за нови възможности.

БЛИЗНАЦИ Здравей, живот! Време за творчество, повече занимания с децата, прекрасни мигове с любими хора, забавления. Време е да се радвате на живота. Ако работите в сферата на дизайна, изкуствата, настъпва чудесен период за изява. Не го пропускайте. Сега ще сложите основите на успеха си за 18 години напред. Засилете комуникациите си, популяризирайте творчеството си в социалните мрежи, изпращайте оферти, презентации. Въобще общувайте по всякакви начини. В края на месеца Лунното затъмнение ще постави пред вас въпроси за изчистване на излишни вещи и познанства, за преосмисляне на много теми в живота ви. Както знаете, за да има място за новото, трябва да отстраним ненужното. Влезте в душата си, погледнете дълбоко и осмислете кое не ви прави щастливи, какво на ниво манталитет трябва да промените и действайте.

РАК Моят дом – моята крепост! За вас няма да е изненада, че домът е акцентът през месеца. Раците са домошари, уютни хора, които държат на приятната среда и грижата за близките. Разкрасете апартамента си, купете нови вещи или мебели, направете почистване, въобще – подобрете обстановката. Може и да се посветите на търсене на нов дом. Подредете старите семейни албуми, изразете почитта си към предците по някакъв начин. Другата важна тема за вас са мечтите, социалната среда, приятелствата, клубовете, в които членувате. Това излиза напред в края на месеца. Идва момент да направите ревизия на отношения и планове. Както и да смените средите, в които се движите. Важното е да сте активни, да търсите нови познанства и хора с вашите интереси. Не стойте там, където вече не ви е интересно и не се обогатявате като личност. И домът, и социалната ви среда трябва да ви правят щастливи и да ви вдъхновяват.

ЛЪВ – Прожекторите моля към мен! Двете затъмнения активират едни от най-важните сфери – комуникациите и върховите кариерни постижения. Още след 5 октомври (Влизането на Меркурий във Везни) започват много активни разговори, телефонни обаждания, имейли. Гответе се да бъдете търсени или вие да възобновите много от познанствата си. Сменете техниката си -телефони, компютри. Възможно е да се наложи да купите кола или да направите кратки пътувания. В същата сфера ще бъде и Слънчевото затъмнение на 14 октомври, което още повече ще засили тази тенденция. Венера беше ретроградна в Лъв и вероятно ви е донесла проблеми през лятото, да не сте се чувствали добре. След 6 октомври това приключва и тя ще ви даде тласък и във външния вид, стила ви, както и ще подобри приходите ви, защото отива във вашия дом на парите. Очаквайте повече възможности за доходи. В края на месеца се активира вашият дом на статуса, обществения престиж, кариерата. До една година и половина там ще видите големи промени. Може да се жените, развеждате, да се издигате в кариерната стълбица, да станете по-публични и разпознаваеми в средите, в които работите.

ДЕВА – Парите на масата! Първото затъмнение активира вашия финансов дом. Това е радостна новина за Девите, които обикновено са недоволни. Всичко, свързано с доходите ви, ще стане приоритет за вас. Ще ревизирате и самооценката си. Сега е моментът, ако имате фирма, да качите цените, да си направите пиар кампания, да обновите сайта си. Ако сте служител, време е да поискате повишение. След 9 октомври, когато Венера влиза във вашия знак, започнете да променяте имиджа си, направете си процедури, сменете стила. Ще се чувствате красиви и сексапилни. Чудесен период за нов режим, за диети. Другото затъмнение ще активира завършването на някакъв цикъл. Слагате край на старите ви виждания, вярвания, които вече не ви служат, за да вървите напред. Може да решите да повишите образованието си. Контакти с чужденци и пътувания в чужбина ви носят късмет.

ВЕЗНИ Аз съм на първо място! Слънчевото затъмнение този месец е във вашия първи дом -аза. Повишете себеоценката си, оправете външния си вид, погрижете се за тялото си, за да сте в най-добрата форма. Всичко, свързано с личността ви, става приоритет. Смело отстоявайте себе си във всякакви ситуации. Общувайте повече, не бъдете изолирани, приемайте покани, вие инициирайте срещи, бъдете проактивни. Използвайте всякакви канали за комуникация, чрез които можете да се издигнете, да подобрите стандарта си на живот и самочувствието си. В края на октомври Лунното затъмнение ще даде тласък на финансите -банки, кредити, застраховки, чужди бюджети -например на ваши клиенти. Всякакви действия и разговори в тези посоки са важни.

СКОРПИОН Сбогом на излишното! За вас не е новост да правите дълбоки анализи, да работите с подсъзнанието, да преосмислите мирогледа си. Тези дейности са типични за вашия знак. Сега се активират като можем да добавим, че пътувания надалеч могат да помогнат в този процес. Слънчевото затъмнение може да ви принуди да чистите здраво около себе си и да се отървете от всичко ненужно. Ако не го направите сами, ще бъдете поставени в ситуации, които ще ви накарат да се заемете с това или Вселената ще ви отнеме нещо. В края на месеца Лунното затъмнение активира седмия ви дом на партньорствата- лични и делови. Време за нови договори или приключване на стари. Поява на нови клиенти, на съдружници, с които да осъществите дръзки планове. От друга страна на дневен ред идват бракове, раздели, преосмисляне на личните връзки.

СТРЕЛЕЦ – Отново сред хората! Нови планове, нови мечти, нови социални групи, в които се включвате активно – това е приоритет за вас в началото на месеца. Не стойте настрани от клубове и групи на съмишленици. Именно там ще откриете нови приятелства и интересна информация, които ще ви вдъхновят. В края на месеца приоритет за вас стават здравето и работата. Нов режим на живот -хранене, спорт, движение, полезни практики. Намирате правилното лечение, ако имате нужда. Промяна и на работното място – избирате това, което ви носи щастие и удовлетвореност, а не това, което ви тревожи, разболява, прави ви нещастни. Нищо чудно да направите рязък завой в професията си. Вътрешно този процес вече може да е заел съзнанието ви и да чувствате, че трябва да пристъпите към такава крачка. Решенията, които ще вземете, ще продължат повече от 18 години напред. Затова мислете добре!

КОЗИРОГ Кариерата ми е най-важна! Вие по принцип сте сериозни като взимате решения, затова е излишно да ви предупреждаваме, че в периода на затъмненията от 14 до 28 октомври трябва да сте внимателни какво предприемате. Тези стъпки ще дадат отражение на живота ви за 18 години напред. Козирогът обикновено действа тогава, когато е напълно сигурен. Още след 5 октомври започват промени във вашия сектор на кариерното развитие и обществения статус. Слагате край на един период и започвате нов. Дали това ще е повишение, дали от самотни ще станете нечия съпруга или съпруг, дали ще започнете свой бизнес и ще станете управител- вариантите са много. Важното е да знаете, че тези промени идват с много активни комуникации.Всичко това ще донесе и доста пари, което ще ви зарадва допълнително. В края на месеца – на 28 октомври, във фокуса е любовната тема, творческите ви проекти, децата, удоволствието от живота. В някоя от тези сфери идва финал с някакъв конкретен резултат.

ВОДОЛЕЙЩе отворя нови духовни прозорци! Чудесно занимание за всеки Водолей. Повишаване на образованието, интересни курсове, разработки -всички такива неща стават акцент в ежедневието ви. Водолеят обича да е информиран, да изследва нови територии на интелекта, затова подобни занимания са му интересни. Венера през целия месец ви носи финанси, но не тези, които вие изкарвате, а от партньора. Нови договори също са възможни, връзки с чужденци. Кариерен скок – също. Ще се радвате и на подобрени интимни отношения. При вас тече подготовка за разикална промяна, която ще се разгъне през следващите 20 години, защото предстои Плутон да влезе във вашия знак. А той тотално променя и външен вид, и начин на живот, всичко. Той ви измъчи през последните години, поставяйки ви в трудни ситуации, но вече ще отпусне примката. Може да се каже, че скоро изобщо няма да сте същия човек. В края на месеца приключвате тема, свързана с имоти, дом, семейство. Започва нов период в тези сфери.

РИБИ Дайте ми парите ви! Рибите ще се занимават с кредити, заеми, застраховки, с парите на партньорите- лични или служебни. Добър момент за инвестиции. Много новини по тези теми. Вероятно е да се наложи да се погрижите за наследство. От друга страна, вътрешната духовна трансформация също е в ход. Ще се замислите и за сексуалните си връзки. Може да сложите точка на интимно партньорство или да започнете ново. В края на месеца Лунното затъмнение активира вашия трети дом на комуникациите – получавате знаци, яснота, новини за близки (братя и сестри), колеги. Прекратявате излишни контакти, започвате нови. Сменяте колата, телефона, компютъра, правите кратки пътувания. Най -важното е да сте активни и да общувате, защото именно от хората може да дойдат чудесни новини за вдъхновяващи възможности.

За автора на публикацията

bwoman

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
fb-share-icon