0 0
Време за четене2 Минути, 44 Секунди

На 13 ноември 2023г. има Новолуние в знака Скорпион. Всяка фаза на Луната е от значение и носи определени промени, но Новолунието най-силно е свързано с начало, с нови проекти и събития в живота ни.

New Wave Ads

Когато то се случва във водния мистичен знак Скорпион, към типичните проявления можем да добавим необходимост от изчистване във всеки един смисъл – от разчистване на гардероба и дома, до детоксикация на тялото. Затова е добре днес да останете на зеленчукови сокове или на плодове. Хем ще свалите някой килограм, хем организмът ви ще се обнови. Както неведнъж сме подчертавали, фазите на Луната изключително много влияят върху женския организъм. Затова е отлична идея по време на всяка фаза да правите лека диета.

Скорпионът е знак на задкулисието, на тайните, на най-дълбоките местенца в душата ни. Новолунието ще ни постави в ситуации да погледнем навътре в себе си, да извадим стари рани и да ги излекуваме, да прочистим мислите си, контактите си, да преразгледаме мечтите и да започнем да правим планове за нови неща в живота си.

Разбира се, най-силно ще се повлияят представителите на знака Скорпион, но и на другите водни знаци – Рак и Риби. Луната по принцип управлява Рак, а днешното Новолуние в Скорпион отново засилва водната енергия. Смело планирайте, пишете желанията си на лист, медитирайте, визуализирайте. Ако имате възможност, отдайте се на спа процедури, използвайте водата и нейната целебна мощ, за да изчистите и тялото, и душата си.

При хората със слънце в Рак Новолунието ще активира петия дом от хороскопа – т.е. дома на творчеството, децата, забавленията. За Рибите – засегнатата сфера ще е образованието, пътуванията, житейския мироглед. Разбира се, Скорпионите ще имат шанса най -пълноценно да се възползват от тази фаза на Луната. Тя активира техния първи дом – т.е. аза, самочувствието, себеоценката, тялото.

Накратко и за останалите зодии: Овните ще трябва да преосмислят душевното си състояние, може да направят анализ на живота си, да въведат ред във финансите си, да планират цялостна трансформация. Телците могат да поставят начало на нови партньорства – делови или лични. Близнаците могат да помислят за нова работа, нова кариера, както и за подобряване на здравето – с нов режим, нови лекарства или добавки, нов лекар. Лъвовете обръщат внимание на промените в дома си – нови мебели, ремонт, нужда от обновяване, нова подредба, нови мерки за сигурност и т.н., както и да се върнат към корените си, към рода си. Девите започват нови комуникации, които ще им донесат полза в бъдеще, а може и да сменят колата си или да направят кратки пътувания. Везните намират нови източници на доходи, повишават самочувствието си, изискват повишение на заплатата. Стрелците могат да се отправят на далечно пътуване -физически или в мислите си, да се вглъбят в себе си, да потърсят усамотение и да анализират живота си, за да поставят ново начало. Представителите на Козирог имат шанса да се включат в нови обществени групи, партии, организации, свързани с техните интереси и възгледи, както и да създадат нови приятелства.Водолеите имат да черпят – Новолунието им носи скок в кариерата, успех под прожекторите, стават видими и много успешни, защото идва абсолютно ново начало за тяхната професионална реализация чрез по-висок обществен статут, предложения от високо място.

Каквото и да е заложено в личния ви хороскоп за това Новолуние, не забравяйте най-важното: поставете ново начало!

Основна снимка: Getty/Margie Rischiotto

За автора на публикацията

bwoman

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
fb-share-icon