0 0
Време за четене3 Минути, 29 Секунди

Новата Луна се ражда на 6 юни 2024г. Тя е в знака Близнаци. По принцип тази фаза на Луната се свързва с нещо, което започва, което поставя жалон за нов път – в живота, в работата, в общуването. Време за срещи, за активна комуникация- било на живо, било онлайн, време за реклама в интернет, пред публика, въобще всякакви видове разговори и словесна изява. Цялата тази енергия многократно се засилва и от факта, че е налице съвпад на Слънцето, Венера и Луната. Още повече, че и планетата на късмета Юпитер вече е в същия знак. Изключително силна позитивна енергия, която трябва да използваме по най-добрия начин!

За Овен новото начало може да бъде в нов дом с нови съседи или пък да се настанят нови хора около вас – в дома или офиса. Кратки пътувания, много запознанства. Време за общуване, не за изолация. Ново начало и в отношенията с братя и сестри.

За Телец Новолунието може да донесе много пари, още източници за финансиране на проекти, почивки, семейни и лични разходи. Време за продажби на стоки и услуги и то на по-високи цени.

За Близнаци може да се каже, че Новолунието в техния знак поставя силно начало на нов живот, тотално обновление – на външния вид, на средата, на самочувствието, въобще на начина, по който съществуват и се представят в обществото. Сега е моментът за смяна на прическата, за нов стил в облеклото. Покажете своя нов, много по-добър образ!

За представителите на зодия Рак Новолунието носи нов манталитет, ново виждане за света, просветление, осъзнаване на грешки и поправянето им. Време за самоанализ и вземане на важни решения за това как живеят, какво мислят, как възприемат събитията в живота си. Възможни са и далечни пътувания.

Лъвовете трябва да са много щастливи – Новолунието поставя началото на серия признание, награди, нови възможности за изява. Ще ги поканят да се присъединят към различни престижни организации, ще станат част от важна общност. Общуването с хора от различни сфери носи дивиденти.

Девите поставят началото на нова кариера, заемат нов по-висок пост, получават така жадувано признание за усилията им. Стават по-видими за обществото, излизат на преден план. Сега е моментът да започнете нова, по -престижна и по-добре платена работа, да поискате повишение, да поставяте условията си в офиса.

Везните да започват да учат езици, защото започва период на общуване с чужденци, пътувания зад граница. Отлично време за образование, курсове, семинари. Може да се отдадат и на духовни практики, да разучат непознати култури.

Скорпионите да тръгват към банките – отличен период да договорите изгодни условия за кредит за бизнеса, да реорганизирате задълженията си, да въведете ред в сметките си. Може да им се наложи да работят с чужди пари, да управляват чужди бюджети. Ако са в брак, могат да очакват новини за благосъстоянието на партньора.

Стрелците имат два пътя – нови делови партньори или нови интимни половинки. Сега е моментът да се огледате за съдружия, за съвместни проекти с доверени хора, на които можете да разчитате. Ако си търсите гадже, Новолунието в Близнаци ще ви срещне с някого, ако не стоите у дома, а сте сред хора и увеличите социалните си контакти.

За Козирог раждането на новата Луна носи промени в работата – нови отговорности, нова позиция, нов началник, смяна на колегите или екипа. От друга страна е отличен период да помислят за здравето си – да потърсят различни лечения, иновации в медицината, които да им помогнат да решат здравословен проблем. Или, ако нямат такъв, просто да въведат нов режим на хранене и движение.

Водолеите ще се забавляват както никога. Новолунието се случва в тяхната зона на творчеството, на вдъхновението, на радостта от живота. Могат да се фокусират върху творчески проекти, които им носят голямо удоволствие. Така ще привлекат и повече пари. Време за посетят хубав ресторант в приятна компания, да излизат да се забавляват. Ако имат деца, нека им обърнат повече внимание и то като организират съвместни игри, свързани с проява на талантите.

Рибите да променят дома си – това им носи Новолунието в Близнаци. Разкрасяване на жизнената среда, смяна на мебелите, дори едно разместване би допринесло да почувстват, че нещо ново и различно се случва в живота им. Начало на ново усещане за стабилност и сигурност. А може и поставяне на началото на нова семейна традиция.

За автора на публикацията

bwoman

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
fb-share-icon