1 0
Време за четене5 Минути, 30 Секунди

На 25 май 2024г. планетата на чудесата, късмета и разширяването Юпитер сменя знака, в който се намира – от Телец отива в Близнаци. Тя престоява в даден знак за около година. Разбира се, най-силно ще усетят ефекта от този транзит хората, които имат Слънце, Луна или асцендент в Близнаци. За тях идва период на вселенско изобилие. Но и останалите знаци със сигурност ще почувстват енергията на промяната. Юпитер е най-голямата планета и затова преместванията й носят знакови събития в живота на хората. Предишните периоди на Юпитер в Близнаци са: 1988г. – 1989г., 2000г. – 2001г., 2012г. – 2013г. Спомнете си какви събития са се случили в живота ви тогава. Енергията ще бъде подобна, но животът винаги поднася нови и нови изненади. Защото никога събитията не се повтарят едно към едно.

За обществото предстоят месеци, в които ще се разкриват истини и ще бъдат разобличавани измамници. Бум на журналистиката и обективните медии, крах на медии, които са манипулирали и лъгали. Развиване на транспорта, особен акцент върху въздушния. Организиране на хората, живеещи в съседство, за да защитават интересите си и общи каузи. Активизиране на социалния живот в държавите. Засилване на родовите връзки и ролята на семейството. Надмощие на духовността над материализма. И това са само част от промените, които Юпитер ни носи за следващите 12 месеца.

В зависимост от това в кой дом в личния хороскоп на човек е разположен знакът Близнаци, там ще се активират интересни промени. Но астролозите дават и общите тенденции по зодии. Ето какво ще донесе транзитният Юпитер за следващите 12 месеца за представителите на различните знаци.

ОВЕН – Предстои ви година на активни комуникации, на разширяване на кръга от контакти, може и смяна на социалната ви среда, на екипа, в който работите. Може да се сдобиете и с нови съседи. Ключовата дума на късмета за вас е „общуване“. Не е време за изолация и затваряне. Вадете новите дрехи и се втурвайте в светския живот. Бъдете много активни и в социалните мрежи. Може да помислите и за смяна на колата, за повече кратки пътувания.Отношенията с братя и сестри също стават приоритет.

ТЕЛЕЦ – Няма да е изненада, че за вас големият фокус ще са парите. Любима ваша тема. Е, Юпитер ще увеличи и доходите, и разходите. Може да откриете още източници на финансиране за вашите проекти и за напълване на банковата ви сметка. Това ще повиши самочувствието ви. Имате цели 12 месеца да качите „цената“ си и да сключвате договори на много по-високи тарифи за услугите ви.

БЛИЗНАЦИ – Каквото и да предприемете, късметът ще е на ваша страна. Предстои вашата година на просперитет, щастие, успехи, признание. Егото ви ще бъде задоволено по всякакъв начин. Трябва обаче да внимавате за фигурата си, защото присъствието на Юпитер в първия ви дом може да я закръгли.

РАК – Изцеление е ключовата дума за вас. Подсъзнанието ви ще излекува всяка болка, която ви е притеснявала напоследък. Защото мислите и емоциите са тези, които ни разболяват. Опознайте себе си, освободете се от негативните мисли и действия, положете усилия за духовно израстване и резултатите ще са не само на ментално, но и на физическо ниво. За някои е възможна емиграция в по-далечна страна.

ЛЪВ – Време за подаръци от Съдбата. Бъдете готови за награди, признание, почести. Прибирате реколтата от всичките ви усилия досега. Защото заслужавате. Много активни социални контакти, нови приятелства, колективи, клубове, партии, ако щете. Въобще групи, в които хората се събират, заради духовните си търсения или интереси. Увеличаване на ползите ви от Интернет.

ДЕВА – Ако и през следващата една година мрънкате недоволни, няма да сте прави. Имате 12 месеца за слава, върхови постижения, дори международна популярност. Издигате се в кариерата, разгръщате потенциала си. Може да смените статута си в обществото – в личния живот ( брак, развод) или в службата с промяна на позицията и титлата.

ВЕЗНИ – Ако сте планирали емиграция, смяна на гражданството, юридически процедури, сега настъпва идеалното време за това. От друга страна късмет ще ви носят връзките с чужбина, с чужденци. Време е и за обучение, повишаване на квалификацията, за курсове и семинари.Ако имате бизнес, помислете за излаз на пазари извън страната.

СКОРПИОН – При вас проявленията на Юпитер в Близнаци ще бъде по много направления – финанси, интимност, психология, окултизъм. Време да изчистите кредитите, да направите полезни за бъдещето ви инвестиции. Ако пък сте търсили финансиране от банки и не се е получавало, сега ще стане – даже може да получите повече, отколкото сте искали. От друга страна – промени на подсъзнателно ниво, засилване на сексуалността ви. Осъзнаване на мистичните сили, които ни направляват. Можете да задълбаете в тази посока чрез книги или семинари.

СТРЕЛЕЦ – Имате 12 месеца за правене на успешни сделки. Търсете нови партньори, с които да осъществите проектите си. Разширяване на клиентската мрежа. Личните партньорства също стават акцент чрез сватби, разводи, започване или прекратяване на връзки. Ако имате стабилни отношения, то те ще се развият по най-добрия начин през следващата една година. Пазете се обаче от паралелни любовни връзки – Юпитер има свойството да умножава. Обикновено това „сърдечно разкъсване“ в много посоки води до главоболие:)

КОЗИРОГ – Здравето и работата ще са във фокуса на вниманието ви през следващите 12 месеца. Намирате решение на физически дискомфорт, който ви измъчва. Или вземате строги мерки за смяна на начина на хранене, сън, физическа активност. Това е свързано и с работата – тя ще се увеличи сериозно и затова трябва да сте в нужната кондиция. Вие сте работохолици по природа, така че работа не ви плаши. Важното е в този период да хвърляте усилия в дейност, която ви удовлетворява и ви носи щастие, а не ви разболява.

ВОДОЛЕЙ – С няколко думи: пускайте тото и купувайте официални дрехи. Ще имате късмет в лотарии, изненадващи приходи идват при вас. Започва година на празници, ходене по ресторанти, почивки. Затова ще ви трябват най-хубавите тоалети. Творческите проекти са тези, които ще ви донесат пари и удовлетворение. Развихрете талантите си и правете това, което ви вдъхновява. Превърнете хобито си в бизнес. Ако имате деца, то те също ще ви радват с успехите си. А може и да се появи дете в семейството ви.

РИБИ – Вие получавате най-важното в живота на човека: усещането за стабилност и сигурност. Изграждате фундамента на живота си – чрез нов, прекрасен и голям дом, чрез ремонт на съществуващия, чрез закупуване на имот. Хората, с които живеете, ще се увеличат. Ще попаднете в компания, която ще ви е като семейство. Ако искате да започнете бизнес, то нека е в сферата на недвижимите имоти или интериора. Време да изразите благодарността си на майка си или на рода си. Почистете гробните могили на предците, извадете стари снимки, сложете ги в рамки, направете нещо за майка си. Предайте семейните традиции на децата. Това са кармични уроци, през които трябва да преминете с любов.

За автора на публикацията

bwoman

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
fb-share-icon