1 0
Време за четене2 Минути, 2 Секунди

В астрологията предстои едно знаково събитие като думата „знаково“ е твърде слаба, за да опише промените, които носи малката планета Плутон, преминавайки във Водолей.

New Wave Ads

От 2008г. досега тя беше разположена в Козирог. 15 години даваше сила на властимащи, на задкулисни структури, на служби, позволи ограничения на права и свободи, разтресе финансовата система и какво ли още не. Плутон не се шегува. Планетата много бавно се движи от знак в знак и ефектът от нейното влияние е силно осезаем и траен. Тя е планетата на тоталната трансформация.

На 23 март Плутон ще влезе във Водолей, където ще остане до юни 2023г. След това отново ще се върне в Козирог с ретроградно движение, за да доизчисти каквото е останало неизпълнено там. През януари 2024г. тя окончателно ще се настани във Водолей и ще е там цели 20 години.

Какви енергии ще си взаимодействат? Плутон, както казахме, е радикални промени, трансформация. Водолей -това са народите, свободната воля, правата на хората, техният глас в какво общество да живеят. От друга страна, знакът управлява всичко, свързано с въздуха- комуникации, интернет, въздухоплаване и т.н. Такива са сферите, в които се очакват големи изненади. Хората все по-свободно ще се борят за нормален и достоен живот, няма да търпят диктата на стотина души с огромен финансов портфейл, които определят съдбата на света. Ще има вероятно новини за новости в социалната сфера, социалните политики.

Плутон е подземното царство, задкулисието, Водолей е точно обратното. Затова се очакват яростни битки между кукловодите и обществата, смяна на политици и лидери, които не работят за своите народи, разкриване на тайни и факти, които ще покажат истинските им лица. В същото време може да има още опити за ограничаване на свободите и налагане на контрол. Според световноизвестната астроложка Лада Дунчева, вече в някои държави се говори за специално „ЕГН“, с което всеки да има достъп до интернет -което означава и тотално следене какво прави там.

По всичко личи, че ни очакват много бурни и важни години. Това се отнася не само за световните процеси, но и до личния живот на всеки човек. Погледнете рождената си карта и вижте в кой дом попада Водолей – именно в тази сфера очаквайте големи промени и при вас. Разбира се, най-силно ще почувстват това влияние родените под знака Водолей или хората с такъв асцендент. На тях се пада тежката задача да поведат обществата към така желаната промяна и към нормалност.

Как ще се отрази на отделните зодии този транзит, очаквайте в следващия материал.

За автора на публикацията

bwoman

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
fb-share-icon