0 0
Време за четене57 Секунди

Холивудската актриса от мексикански произход Салма Хайек удивлява всички с добрата си форма и красива кожа. Тя е на 56 години и, за разлика от много свои връстнички -звезди в Лос Анжелис, не е ползвала услуги на пластичен хирург. Поне няма видими следи от такава намеса.

New Wave Ads

При едно от телевизионните й участия наскоро Салма призна за трик, който знае от майка си и който спазва цял живот. Този навик според нея запазва кожата в добра форма. Актрисата сподели, че никога не мие лицето си сутрин с измиващи препарати -лосиони, пяна и т.н. Майка й я учила, че нощем кожата на лицето си изработва нужните вещества, за да се възстановява и затова сутрин не бива да ги измиваме с агресивни продукти. Само вода е предостатъчно.

Мнозина инфлуенсъри, рекламирайки какви ли не марки за лице, съветват сутрешната рутина да включва многократно измиване на лицето първо със скраб, после с пяна, после с лосион. Според Салма Хайек, това е вредно за кожата.

Не пречи да опитаме и нейния съвет! Вероятно не само в това се крие тайната на красивата й кожа, но повечето звезди така и не разкриват своите истински бюти тайни.

За автора на публикацията

bwoman

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
fb-share-icon