0 0
Време за четене54 Секунди

Забелязали ли сте, че при някои жени лицето е много добре поддържано, но ръцете са сухи и сбръчкани, показват липса на внимание и обгрижване. А те са едни от най-големите издайници на остаряването. Какво можем да направим?

Има няколко ефективни практики, които можем да прилагаме ежедневно и които ще ни отнемат минути. Първата е пощипването – с палец и показалец пощипвайте кожата, дори да се зачерви. Така ще увеличите кръвоснабдяването, което дава свежест. След това ги масажирайте, не пропускайте и ставите на пръстите. Можете да вземете хавлиена кърпа, да я натопите в топла вода и с нея да увиете за минута ръцете. После нанесете питателен крем.

Има и още един съвет, който опитните в домашни рецепти дами горещо препоръчват. На чисти и влажни ръце нанесете рициново масло. Сложете си памучни ръкавици и останете така 30 минути. След това ги измийте само с топла вода и ги намажете с качествен крем. Ръцете наистина се преобразяват. Ако кожата им е много суха, правете тази маска поне 2 – 3 пъти в седмицата. За останалите и веднъж на 7-10 дни е достатъчно.

За автора на публикацията

bwoman

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
fb-share-icon