0 0
Време за четене1 Минути, 29 Секунди

Когато се стигне до развод в семейството, много жени подсъзнателно започват да упрекват себе си. Къде сбърках, къде направих пропуск, как го допуснах…Тези и подобни въпроси се въртят в главата им. Независимо дали поводът за раздялата е изневяра на мъжа, несходство в характерите, изчезналата любов, домашно насилие и т.н.

Съветът на психолозите и семейните терапевти е съпругата да не допуска такива мисли, да се отърси от чувството за вина, ако вече се е настанило в съзнанието й. Щом се е случило, значи така е трябвало. Много по-голям проблем са съвсем други неща, например:

  • ако останеш във връзка, в която няма любов
  • ако търпиш насилник, заради това, че имате деца или заради срама от близките
  • ако не си щастлива като жена- обгрижвана и защитавана
  • ако се прибираш у дома с нежелание
  • ако животът на семейството е сив, монотонен, скучен
  • ако оставаш с неподходящ партньор заради страха от самотата
  • ако си се превърнала в мъжа в семейството и всички чакат на теб

Това са реални житейски ситуации, в които са се поставили много жени. И животът им преминава без да изпитат истинска любов, истинско щастие. Нужно ли е да правим такава голяма саможертва? И в името на какво?

Всеки човек заслужава своето щастие. Всеки има право да изживее живота си по най-добрия за него начин. И нищо не трябва да ни спира по този път – нито децата, нито страха, нито общественото мнение. Искайте най-доброто за себе си и ще го получите. Когато се задоволявате с малко, малко и получавате от живота. Осъзнайте ценността си и не позволявайте на никого да ви подценява. Бъдете истински жени- красиви, щастливи, обгрижвани от подходящия мъж, любвеобилни, женствени и чаровни. За да проявите всички тези характеристики на женската си енергия, трябва първо да се цените и обичате самите вие!

За автора на публикацията

bwoman

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
fb-share-icon