0 0
Време за четене1 Минути, 25 Секунди

Всички знаем пословичната фраза, че зад всеки успял мъж стои една мъдра жена. Именно тя умее по най-добрия начин да стимулира съпруга си да постига целите си и всъщност така да осигури материално и духовно благополучие за нея и семейството.

New Wave Ads

Героят на месец декември е аржентинският футболист Лионел Меси. Сбъдна се неговата мечта да вдигне световната купа на фона на възторзите на хиляди привърженици на този спорт. Родината му ликува, благодарение на неговия безспорен талант.

Сред огромната публика на стадиона в Катар беше семейството му – съпругата и тримата сина. Коя е жената зад този съвременен герой?!

Тя се казва Антонела Рокуцо. И е детската любов на Меси. Двамата са родени в един и същ град – Росарио, трети по големина в Аржентина. Лионел е с една година по-голям от нея – сега тя е на 34, той -на 35.

Всъщност те се появяват като двойка публично през 2008г., но връзката им е от много преди това. Медиите в страната припомниха, че още от деца двамата са били много близки. Но вероятно любовта е пламнала, когато Меси, вече професионален футболист, пътува до родния им град, за да е до нея, когато е починал неин близък.

Сватбата им също е в Росарио -през 2017г. За събитието в града пристигат знакови имена от аржентинския футбол, което предизвиква фурор. Налага се местните власти да мобилизират 450 полицаи, които да пазят реда. А на гостите на празненството е било забранено да носят мобилни телефони.

Антонела е учила за стоматолог, после обаче сменя предпочитанията си и се занимава с комуникации. Тогава обаче идва предложение от голям моден бранд и тя се отдава на моделството. Към момента най-важната й мисия е да се грижи за тримата им сина.

Сн.Инстаграм

За автора на публикацията

bwoman

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
fb-share-icon