0 0
Време за четене52 Секунди

41-годишната Меган Маркъл прибавя още една перла в короната си от отличия – Women of Vison за 2023 година. Херцогинята на Съсекс ще бъде удостоена с нея заради глобалното ѝ застъпничество за жените и момичетата.

New Wave Ads

„Развълнувани сме да обявим тазгодишните носители на наградите Women of Vision и да отпразнуваме 50 години напредък и сила“, каза в изявление Тереза С. Йънгър, президент и главен изпълнителен директор на Ms. Foundation. Организацията, която работи, за да привлече вниманието към истинските предизвикателства, пред които са изправени жените, особено цветнокожите и жените с ниски доходи, които живеят в бедност, отбелязва, че Маркъл е “ феминистка, защитник на правата на човека и равенството между половете и глобален модел за подражание“.

Херцогинята ще получи приза от известната феминистка Глория Щайнем, нейна приятелка и съоснователка на Ms. Foundation. Церемонията ще се състои на 16 май в Ню Йорк – само десет дни след коронацията на крал Чарлз III. Все още не е ясно дали бившата актриса, нашумяла с ролята си в сериала „Костюмари“ и съпругът й принц Хари, ще се появят на кралското събитие.

За автора на публикацията

bwoman

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
fb-share-icon