1 0
Време за четене1 Минути, 6 Секунди

Нейно Височество Княгиня Мириам беше гост на т.нар. вечер на къната в Аман. За случая тя беше избрала красива рокля в пясъчен цвят. Както е известно, първородният син на йорданската кралска двойка принц Хюсеин се жени на 1 юни и там от дни се организират традиционни тържества.

Мириам се присъедини към хашемидския двор през септември 2022г., когато се омъжи за принц Гази бин Мохамед- първи братовчед на крал Абдула. Оттогава вдовицата на княз Кардам носи титлата принцеса Мириам ал Гази. Въпреки, че живее в Лондон, тя изпълнява отговорностите си, свързани с традициите на страната и кралското семейство. Затова тези дни е в Аман, за да присъства на събитията по повод височайшата сватба. Церемонията ще е пищна и на високо ниво, защото младоженецът е престолонаследник. Цар Симеон II и царица Маргарита, които са били близки приятели с бащата на краля, също са сред поканените европейски аристократи.

Булката Раджва и кралица Раниял Сн. Личен профил на кралица Рания в Instagram

Това ще бъде втората сватба тази година в кралския дворец в Йордания. Само преди няколко месеца се омъжи принцеса Иман. Съпругът й е Джамил Термиотис – венецуелец с гръцки корени, който работи като финансист в Ню Йорк. Избраницата на принц Хюсеин пък е младата архитектка Режва ал Саиф. „Сърцето ми е пълно“, сподели в социалните мрежи кралица Рания.

Основна снимка: Arabroyalagency

За автора на публикацията

bwoman

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
fb-share-icon