0 0
Време за четене1 Минути, 33 Секунди

„Не е задължително да си веган, за да си здрав. Ако си, чудесно. Но, ако консумираш животински продукти, нека е един вид и веднъж в седмицата“, каза д-р Людмила Емилова в предаването „Делници“ по Евроком. Тя за пореден път обърна внимание и върху най-същественото, а именно качеството на животинските продукти, които хората купуват. Всеизвестна истина е, че в много марки има сухи млека, палмови мазнини и други вредни за човека съставки.

Д-р Емилова сподели, че си е дала кратка почивка и е прекарала това време в клиника, подобна на нейната, но в Испания. Там пациентите също се пречистват и лекуват с плодове и чай. Разликата от режима на Лидия Ковачева, който д-р Емилова е доразвила, е съществена. „Те, например, дават само два билкови чая на ден – сутрин и вечер като само единият е с мед, един фреш и чаша зеленчуков бульон – т.е. водата, в която са сварени картоф, морков, целина. И останалото е много вода: около 2-3 литра. Правят се редовно клизми и компреси на черния дроб, за да може организмът по-бързо да се детоксикира“, поясни още лекарката.

д-р Людмила Емилова

Тя използва своите ваканции да си „свери часовника“ в сходни лечебни заведения в чужбина. Призна също, че когато е във Варна или през лятото на Боровец, не може да приложи плодолечението на себе си, защото е на работа. Затова прибягва до него два пъти годишно като почива. За радост на последователите й и пациентите й, д-р Емилова изглежда отпочинала и освежена след приложения детокс.

Тя припомни, че от 1 юли до 30 август клиниката й ще работи на Боровец. „Не е лесно да оставаме на морето, защото през целия сезон отвсякъде се носи миризма на храна, на пържена риба и е трудно за плодуващите. В планината сме в изолиран хотел, който работи само за нас“, сподели още д-р Емилова.

За автора на публикацията

bwoman

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
fb-share-icon